Imprimeix
PDF

Mercedes Garrido: «Un Partit Socialista fort i unit és imparable per aconseguir millorar la vida de la ciutadania»

Mercedes Garrido Manacor 06-07-17La secretària general electa dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha mantengut una trobada amb la militància de Manacor, Son Servera, Sant Llorenç i Artà, per explicar el seu projecte de partit i escoltar les necessitats de les agrupacions locals.

Durant la reunió, Garrido ha assegurat que «un Partit Socialista fort i unit és imparable per aconseguir una millor qualitat de vida per a la ciutadania, això és el que volem». En el mateix sentit, la socialista ha afegit que «els socialistes som qui transforma els nostres pobles, ciutats i illes».

Un altre dels objectius de la nova direcció, segons ha explicat Garrido, és «aconseguir la implantació municipal als 53 municipis de Mallorca i presentar llistes electorals a tots ells». Per aconseguir-ho, la secretària general ha apostat per fer feina per «consolidar els nostres governs municipals, perquè estam canviant moltes coses allà on tenim l'oportunitat de governar».

Així i tot, Garrido també ha destacat la tasca que estan fent els regidors i regidores socialistes des de l'oposició, «presentant propostes en positiu i de millores per als nostres pobles».

Finalment, la dirigent socialista ha defensat que «els socialistes tenim un projecte molt consolidat i ara, des de la il·lusió i la responsabilitat, toca donar un nou impuls a l'organització».

A la trobada han assistit la portaveu del Grup Municipal Socialista a Manacor, Núria Hinojosa, la secretària general, Amanda Fernández, el batle socialista d'Artà, Manolo Galan i la fins fa poc batlessa de Son Servera, Natalia Troya, entre molts altres.

La següent trobada comarcal de Garrido amb la militància es celebra avui a Alcúdia, també amb companys i companyes de Pollença i Ca'n Picafort.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube