Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Binissalem defensen un PAC en condicions

Pepa Ramis OK 2Aquest darrer mes, els socialistes de Binissalem hem treballat de valent.

Ens hem reunit d'urgència amb del director de Salut de les Illes Balears per demanar actuacions de millora a les instal·lacions del PAC. De queixes d'usuaris i professionals n'hi ha moltes. Venen d'enrera. Som conscients de les mancances i de que la infraestructura s'ha anat envellint. Deixàrem clar el nostre posicionament: els qui pateixen la deixadesa, sigui qui sigui el responsable, són usuaris i des de fa anys es no s'hi fa res.

A la reunió comprovàrem que durant els 2016/17 s'han realitzat unes millores al PAC. Des de la impermeabilització de la terrassa a reposar rajoles a banys i pintar passadissos i consultes. També que ja s'ha posat una data d'inici d'obres de reparació de les rajoles externes de l'edifici, que a principis de juliol s'iniciaran les obres del trespol de la planta baixa i que l'aire acondicionat després de reparar una primera màquina s'ha demanat la compra de la que no es pot reparar

Sortírem satisfets i amb un compromís de feina. El servei de manteniment del PAC s'externalitzà durant l'època de Bauzà, i privatitzar un servei sempre té conseqüències. I d'això en sabem un poc a Binissalem. La dèria obsessiva de la dreta per la privatització és coneguda. Sempre el ciutadà en surt perdent.

Queda per fer i no ens cansarem de seguir reivindicant millores. Però els socialistes ens demanam si seria més econòmic i viable posar damunt la taula un nou centre de salut. Més adequat a la realitat dels usuaris. Sabem que la proposta a la Conselleria ha de ser dels dirigents d'UxB i PP: cedir solar i la inversió del Govern. Ho han fet Manacor i Santanyí. Es el moment de ser efectius i no cercar titulars ni fotos, els nostres dos batles han d'anar per feina. Un batle solventa problemes de la gent. Toca portes. Es la seva funció, no altra. I no és el primer cop que critiquem la poca (E)fectivitat que té el pacte!

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube