Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca celebren dissabte el 13 Congrés sota el lema «Valors d'Esquerres»

Lema Valors dEsquerresEl proper dissabte 29 de juliol els i les Socialistes de Mallorca celebraran el seu 13 Congrés Insular per elegir la nova direcció del partit i debatre la ponència marc, que serà el full de ruta a seguir per als propers quatre anys.

La trobada tendrà lloc a l'Auditori de Peguera i serà on els 225 delegats i delegades elegiran la nova Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca, liderada per la secretària general, Mercedes Garrido, a més dels membres de Mallorca per al Consell Polític del PSIB-PSOE.

Pel que fa a la ponència marc, coordinada per Javier de Juan i Cosme Bonet, s'han presentat 68 esmenes, després que hagi estat debatuda a totes les asemblees locals en el marc del procés participatiu anb la militància que es segueix en els processos congressuals.

El lema elegit pel Congrés és «Valors d'Esquerres», perquè segons els socialistes, «són els valors socialistes de la igualtat, la solidaritat i la justícia social els que marquen la nostra acció de govern i mtijançant els quals estam liderant el canvi des de totes les institucions». Uns valors amb els que els i les Socialistes de Mallorca es marquen l'objectiu de seguir governant a partir del 2019.

D'aquesta manera, segons l'ordre del dia previst, el Congrés començarà amb la presentació de l'Informe de Gestió del 12è mandat de la Federació Socialista de Mallorca, a càrrec de Sílvia Cano, la votació d'aquesta gestió i la constitució de les comissions de debat.

Ja l'horabaixa es produirà l'aprovació dels dictàmens de les comissions, la votació dels nous òrgans de direcció, la proclamació de la nova Executiva i la cloenda a càrrec de la nova secretària general, Mercedes Garrido.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube