Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Binissalem denuncien que l'Ajuntament dificulta la mobilitat dels vianants col·locant un piló enmig d'una vorera

Piló BinissalemEls Socialistes de Binissalem han denunciat la col·locació d'un piló enmig de la vorera d'un dels carrers del centre per una petició particular, dificultant així la mobilitat dels vianants. Així ho ha criticat la portaveu municipal, Pepa Ramis, qui ha lamentat que aquesta acció «s'ha fet de forma unilateral i sense cap informe tècnic que ho avali».

La intenció de l'Ajuntament és evitar que cap cotxe aparqui a la vorera d'aquest carrer, però el problema és, segons Ramis, que «per donar solució a un problema n'han creat un altre de més greu, botant-se la normativa bàsica de mobilitat». De fet, la voravia que conté el piló és estreta i no mesura els 1,50 metres preceptius, la qual cosa fa que «la vorera sigui intransitable per les persones que caminen pel carrer i especialment les que tenen mobilitat reduïda, que han d'anar enmig de la calçada».

Per això, el Grup Municipal Socialista ha demanat a la secretaria de l'Ajuntament un informe perquè corrobori si un representant polític pot prendre decisions d'aquest tipus sense demanar l'opinió dels tècnics.

A més a més, Ramis ha demanat «seny i responsabilitat» a l'equip de govern perquè prenguin decisions «d'acord a les normatives de mobilitat, més tenint en compte que es tracta d'una zona especialment sensible pel seu interès patrimonial».

Finalment, els Socialistes de Binissalem han remarcat que «darrerament la gestió interna de l'Ajuntament és un autèntic caos, amb dos batles, dues maneres de fer i poca comunicació interna», la qual cosa duu a «fer actuacions a la carta com la col·locació del piló per una demanda particular, sense cap tipus d'aval normatiu».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube