Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca es marquen com a primer objectiu presentar candidatures electorals als 53 municipis de l'illa

Executiva FSM 02-08-17Els Socialistes de Mallorca han celebrat la primera reunió de la nova Comissió Executiva, sorgida del 13è Congrés de la federació insular. Una trobada que ha servit per fer una anàlisi de la situació política actual i establir el pla estratègic de feina de cara a les eleccions del 2019.

Així ho ha avançat el portaveu i secretari d'Organització, Miquel Àngel Coll, qui ha destacat que es tracta d'una executiva renovada que compta amb el 65% dels seus membres que no havien participat mai de cap òrgan directiu del partit i que per tant, «aporten noves idees al debat».

Com a primer objectiu del nou mandat, Coll ha explicat que la fita que es marca la federació insular és «presentar candidatures electorals als 53 municipis de Mallorca, que estiguin amb disposició de governar allà on estam a l'oposició i de consolidar els governs municipals que ja tenim».

Un objectiu ambiciós però possible, ja que tal com ha apuntat Coll, «som l'esquerra de govern, alternativa a la dreta, que vol transformar la realitat que no ens agrada també des dels nostres pobles».

De fet, un altre dels objectius marcats avui per la nova direcció del partit és «estar al costat de les agrupacions i dels nostres grups municipals per ajudar-los a créixer de cara a les eleccions del 2019».

En aquest sentit, la Comissió Executiva liderada per la secretària general, Mercedes Garrido, ha definit el calendari per renovar les agrupacions locals, que tendran de l'1 de setembre al 30 de novembre per celebrar les seves assemblees i elegir les noves direccions municipals.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube