Imprimeix
PDF

Mariana Pons és elegida nova secretària general dels Socialistes de Binissalem

Mariana Pons SG BinissalemEls Socialistes de Mallorca han iniciat el període de renovació de les agrupacions locals a Binissalem, on l'assemblea ha elegit a Mariana Pons com a nova secretària general dels socialistes binissalemers.

La socialista ha estat elegida per unanimitat i agafa el relleu en el càrrec de Pepa Ramis, que seguirà al capdavant del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament com a portaveu.

La nova comissió executiva local, a més de Pons, estarà formada per Maria Jerònia Vera que seguirà al capdavant de la secretaria d'Organització, Daniel Perelló com a secretari d'Educació, Pepa Ramis com a secretària d'acció política, Toni Gomila com a secretari de Cultura i Miquel Rosselló com a secretari de Joventut i Esports.

Una vegada elegida amb el suport de tota l'assemblea, Pons ha assegurat estar «contenta i il·lusionada per assumir aquest nou repte i amb moltes ganes de fer feina pel poble de Binissalem».

Per part seva, el secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Àngel Coll, ha traslladat el suport de tot el partit a l'Agrupació Socialista de Binissalem, a qui ha animat a treballar de valent perquè «el Partit Socialista sempre ha de ser l'alternativa a la dreta i en aquest sentit tenim un camp a recórrer i molt a guanyar».

L'objectiu dels socialistes serà guanyar les eleccions del 2019 i recuperar el govern a l'Ajuntament de Binissalem perquè «som l'organització que millor respon a allò que necessita la gent», ha conclòs Coll.

Per donar suport a la nova Comissió Executiva també han assistit el secretari de Política Municipal dels Socialistes de Mallorca, Tomeu Morro, i el secretari de Dinamització d'Agrupacions, Tolo Aguilar.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube