Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca expressen el seu màxim suport a Abderrahim Ouadrassi, referent socialista en la lluita per la integració dels immigrants

Abde grup àrabEl PSIB-PSOE vol expressar el seu màxim suport al company Abderrahim Ouadrassi, víctima d'un error informatiu per part d'un mitjà de comunicació que ha relacionat la seva fotografia com la del presumpte jihadista de Son Gotleu.

Els socialistes consideren especialment greu aquesta confusió atenent que Ouadrassi és el coordinador del Grup Àrab dels Socialistes de Mallorca i per tant, un referent en la lluita per la integració dels immigrants i la participació d'aquests en la política insular.

De fet, el propi Ouadrassi, com a coordinador del grup àrab socialista, ha manifestat en nombroses ocasions el seu compromís i el dels socialistes contra el terrorisme i també contra la islamofòbia, atenent que «la lluita contra la barbàrie és la nostra lluita i s'ha de fer feina en aspectes educatius i socials, però també combatre al DAESH sobre el terreny per part de la comunitat internacional".

A més a més, el socialista també ha recordat en altres ocasions que "la comunitat musulmana és una doble víctima del terrorisme, tant al terreny, perquè més del 90% de les seves víctimes són musulmanes, com indirectament, per la generalització que la relaciona amb aquesta barbàrie".

Per tot això, els socialistes demanen una rectificació "en el mateix tamany i espai" que la fotografia errònia que confon amb un presumpte jihadista a un militant socialista que és un referent i destaca per la seva lluita contra les desigualtats.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube