Imprimeix
PDF

Mercedes Garrido: «El PP no vol diàleg perquè està utilitzant la crisi a Catalunya per guanyar vots a la resta de territoris»

Executiva FSM Setembre 17Els Socialistes de Mallorca han celebrat una reunió ordinària de la Comissió Executiva per analitzar la situació política actual, que aquesta setmana ve marcada pel problema territorial català.

Una situació que segons la secretària general, Mercedes Garrido, ha estat agreujada pel PP, que «està utilitzant la crisi a Catalunya per guanyar vots a la resta de territoris». Això explicaria la manca de diàleg i l'ús de la via judicial per solucionar un problema que tal com ha explicat Garrido «és polític i per tant necessita una solució política basada en l'acord i el consens entre totes les parts».

De fet, Garrido ha defensat que la societat catalana «necessita ser escoltada perquè després de dia 1 d'octubre vendrà dia 2, i mentre alguns prefereixen anar a un xoc de trens nosaltres apostam per fer política en majúscules i per la capacitat d'arribar a acords sense línies vermelles».

El PP està demostrant incapacitat per resoldre aquest problema però també per defensar els interessos dels mallorquins i mallorquines davant Rajoy, tal com ha quedat demostrat aquest cap de setmana. Per això, Garrido ha apuntat que «volem saber si Jeroni Salom i Biel Company han aprofitat per reclamar allò que és just, com els 28 milions d'euros per carreteres que enguany no ens han arribat i que per l'any que ve no sabem si recuperarem».

En aquest sentit, i en referència a la trobada del PP de dissabte a Palma, Garrido ha defensat que «tant Salom com Company han tardat molt poc en agafar les males costums de l'anterior PP, recordant-nos que no són alternativa de res i que mentre no siguin capaços de defensar els interessos dels mallorquins i mallorquines no estaran preparats per governar les institucions de Mallorca».

Una situació molt diferent de la del Partit Socialista, que està renovant les direccions locals «per encarar el que queda de legislatura amb un objectiu molt clar, com és guanyar les eleccions del 2019».

En aquest sentit, Garrido ha avançat que «estam preparats per guanyar, per recuperar ajuntaments, per deixar enrere les retallades i les desigualtats». Per això, la secretària general vol «governar quatre anys més per consolidar el canvi que estam impulsant i definir la Mallorca que volem per als pròxims anys».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube