Imprimeix
PDF

La nova escola, la reforma de la depuradora i la inversió marquen els dos primers anys de govern dels Socialistes d'Alcúdia

Mercedes Garrido Alcúdia 15-10-17Els Socialistes d'Alcúdia han celebrat un berenar informatiu al Cap Gros per fer balanç de la primera meitat de legislatura, el qual és molt positiu perquè «en només dos anys hem posat en marxa moltes coses per millorar el municipi, tot i que queda molt per fer».

Així ho ha apuntat el portaveu municipal, Pere Malondra, qui acompanyat dels regidors i regidores socialistes han detallat projectes impulsats tan importants com la nova escola, que aquesta legislatura començarà a ser una realitat, la reforma de la depuradora, que aviat acabarà les obres, els projectes finançats amb l'Impost del Turisme Sostenible o la inversió en millores pel municipi.

De fet, Malondra ha destacat que «el PP en quatre anys només va invertir 3 milions d'euros en obres i projectes per Alcúdia, mentre que nosaltres en dos anys ja duim més de 35 milions». Una inversió que encara seria major «si no fos perquè l'Ajuntament té 60 milions d'euros al banc que no podem tocar per resoldre necessitats per culpa de la llei Montoro».

A la feina impulsada pels socialistes a l'Ajuntament d'Alcúdia també ha fet referència la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha defensat que «lideram el canvi a l'ajuntament i a les principals institucions amb un balanç molt bo, que ara hem de consolidar».

Garrido ha destacat especialment la feina per la qual «hem aconseguit soterrar i canviar el traçat de la línia d'alta tensió del Port d'Alcúdia, que amb el PP hauria quedat tal com estava prevista tot i els perjudicis que hauria causat».

Un exemple que demostra que els socialistes tenen una altra manera de fer les coses i que també es veu a la resta de Mallorca, «on aquesta legislatura farem dues residències noves a més de reformar La Bonanova i la Llar d'Ancians i on regularem el lloguer turístic a principis del 2018, mentre el PP impulsava la barra lliure».

Finalment, la secretària d'Economia del PSIB-PSOE, Catalina Cladera, ha explicat l'esforç del Govern de les Illes Balears per redistribuir millor la riquesa, «amb un conveni d'hoteleria que permetrà augmentar un 17% els salaris dels treballadors en quatre anys o l'Impost del Turisme Sostenible, que en dos anys ja ha recaptat 100 milions d'euros que es traslladaran a la societat en forma de projectes molt concrets».

Cladera ha recordat que «venim d'una etapa molt dura per les retallades del PP que estam revertint, tenint en compte que amb ells el creixement econòmic aniria als bancs, mentre que amb els socialistes el destinam en l'enfortiment de l'Estat del Benestar».

Tota una feina que cal consolidar en el que queda de legislatura i que demostra que els socialistes estan complint el programa electoral amb el qual van demanar el vot a les institucions.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube