Imprimeix
PDF

Els socialistes comparteixen la necessitat de fer la ronda de s'Alqueria Blanca i es comprometen a tenir el projecte fet aquesta legislatura

Mercedes Garrido i Jordan ronda alqueria Els Socialistes de Santanyí, juntament amb El PI i Alternativa, han organitzat una xerrada informativa a s'Alqueria Blanca per debatre sobre la ronda que afectarà aquest nucli de població.

La xerrada ha estat a càrrec de la consellera de Territori i Infraestructures i secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha compartit amb els veïnats i veïnades de la zona l'absoluta necessitat de dur endavant aquesta infraestructura «tant per la quantitat de trànsit que circula per la zona com per donar més qualitat de vida als residents».

De fet, Garrido ha volgut deixar clar que «després d'anys de reivindicacions som els primers que hem recollit aquesta demanda i ja fa un any que estam en marxa per fer-la realitat el més aviat possible».

En concret, la socialista ha explicat que actualment la ronda es troba en la fase de tramitació ambiental i s'ha compromès a tenir fet el projecte de la infraestructura aquesta legislatura per poder començar les obres a principi de la propera.

Tant totes aquestes dades com els possibles traçats s'han explicat als nombrosos assistents a la xerrada, que a més a més han pogut participar per expressar les seves inquietuds i els seus dubtes sobre aquesta ronda que fa anys que reclamen i que per primera vegada és atesa per l'actual govern insular.

A la xerrada també ha participat el portaveu dels Socialistes de Santanyí, Jordan Thomas, i el conseller insular d'El Pi, Antoni Amengual.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube