Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca inicien una campanya per explicar els beneficis del conveni d'hoteleria i escoltar les reivindicacions del sector

Executiva FSM Octubre 2017Els Socialistes de Mallorca han reunit a la Comissió Executiva per analitzar la situació política actual, centrada en el conflicte territorial a Catalunya tot i que els socialistes «també posam l'accent en seguir donant solucions als problemes que té la ciutadania».

Així ho ha defensat la secretària general, Mercedes Garrido, en un moment en què s'acaba una altra temporada turística amb beneficis de rècord que encara no arriben a tothom. Per això, la socialista ha avançat que «no descansarem perquè mentre la recuperació no sigui justa no hi haurà recuperació».

En aquest sentit, la Comissió Executiva ha acordat l'impuls d'una campanya per explicar les mesures que els socialistes impulsen des de les institucions per aconseguir una millor redistribució de la riquesa.

En concret, Garrido ha anunciat que es celebraran diverses reunions informatives que tendran lloc les properes setmanes a municipis com Alcúdia, Llucmajor, Capdepera o Son Servera «per explicar a les comarques turístiques els beneficis del nou conveni d'hoteleria, però sobretot per debatre amb els treballadors i treballadores del sector i escoltar totes aquelles reivindicacions que encara queden per assolir».

Cal tenir en compte que el nou conveni d'hoteleria «permetrà millorar el salari de 137.000 treballadors en quatre anys i juntament amb el de comerç, suposarà que en pocs anys la meitat de la població de Balears haurà vist millorat el seu sou», ha recordat Garrido.

La Comissió Executiva també ha aprovat la creació de tres grups de feina «amb l'objectiu d'analitzar i fer propostes sobre els reptes de futur que té Mallorca», com pot ser la regulació del lloguer turístic, la reforma del Pla Territorial o el Pla d'Intervencions en Àmbits Turístics.

Tots ells, segons la secretària general, són «reptes que definiran el futur de la nostra illa per les properes dècades però que també definiran quin volem que sigui el nostre model turístic, per tant, seguim fent i definint polítiques per redistribuir millor la riquesa».

Els grups de treball seran:

a) Grup de Turisme, Comerç i Economia Local, coordinat per Cosme Bonet, president de la Federació Socialista de Mallorca i Lucía Escribano, secretària de Turisme.

b) Grup de Territori i Medi Ambient, coordinat per Marc López, secretari tècnic del departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca i Jaume Mateu, secretari de Medi Ambient dels Socialistes de Mallorca.

c) Grup de Polítiques i Drets Socials, coordinat per Javier de Juan, vicepresident de l'IMAS i secretari d'Idees i Programes del PSIB-PSOE i Maria Ángeles Fernández, secretària de Drets Socials dels Socialistes de Mallorca.

Finalment, Garrido ha defensat que «tenim un partit viu, que està renovant les assemblees locals i que està fent feina per tenir una proposta política de futur i que doni resposta als reptes que la nostra illa ha d'assumir els propers anys, per això els grups de treball que avui cream».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube