Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Campanet reelegeixen a Rosa Bestard com a secretària general

Rosa Bestard nova CE CampanetRosa Maria Bestard seguirà liderant els Socialistes de Campanet els propers quatre anys. Així ho ha decidit l'agrupació local reunida en assemblea per renovar la direcció del partit.

Bestard ha agraït al conjunt de la militància «el vostre recolzament i feina els darrers sis anys, però sobretot la vostra confiança renovada per seguir liderant un projecte comú per Campanet».

A partir d'ara, la fita per la secretària general és «continuar fent feina per acostar gent al partit i fer més fort el nostre projecte», avançant també que «des d'avui mateix començam a preparar les properes eleccions i a renovar les nostres idees per aconseguir el canvi que tant necessita Campanet».

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha animat a l'agrupació socialista a seguir amb la feina i la línia de creixement iniciada aquests anys amb la vista posada en les eleccions del 2019 «per aconseguir la batlia i tornar a governar al municipi de Campanet».

La nova Comissió Executiva de l'Agrupació Socialista de Campanet estarà formada per:

Secretària General – Rosa Maria Bestard

Secretària d'Organització – Maria Gual

Secretari de Política Municipal – Pau Comes

Secretari d'Idees i Programa – Bartomeu Ripoll

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube