Imprimeix
PDF

Jaume Mateu és elegit nou secretari general dels Socialistes de Sóller

Jaume Mateu nova CE SóllerJaume Mateu liderarà els Socialistes de Sóller després de ser elegit nou secretari general. L'assemblea extraordinària ha renovat la direcció del partit amb l'objectiu de «reforçar l'agrupació local, seguir acostant gent al partit, recuperar la il·lusió per a la gent jove i arribar a les eleccions del 2019 preparats i amb força».

Mateu ha agraït al seu predecessor en el càrrec, Pep Lluís Colom, la seva tasca després d'anys de dedicació i de donar la cara pel Partit Socialista, i ha confessat sentir «orgull i responsabilitat per aquesta nova etapa que comença».

El nou secretari general ha defensat que «els Socialistes de Sóller sempre hem estat un punt important en l'evolució del nostre poble», per la qual cosa «hem d'estar orgullosos del que hem fet però volem arribar més lluny, generant il·lusió i sent útils per arreglar els problemes que té la gent».

A donar suport a la nova Comissió Executiva també ha assistit la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha volgut deixar clar que «a Sóller tenim projecte per molts d'anys, amb una direcció renovada i amb la il·lusió i les ganes que hi posarà Jaume Mateu».

Per Garrido, ara toca «ampliar la base social del partit al municipi per tenir més força de cara a les eleccions del 2019 i seguir amb el canvi des de la batlia», tenint en compte que «els socialistes ja començam la campanya electoral amb passió».

Finalment, Garrido ha recordat que «a Sóller els socialistes tenim les àrees de gestió més potents i en les que més es nota el canvi, això és el que hem de transmetre a la gent».

La nova direcció local dels Socialistes de Sóller estarà formada per:

President – Ángel Muñoz

Vicepresidenta – Antònia Mayol

Secretari General – Jaume Mateu

Secretària d'Organització – Rosana Rullan

Secretària de Política Municipal – Maria Creu Ensenyat

Secretària de Dinamització i Participació – Àgueda Quiñonero

Vocalies – Pep Lluís Colom

Manolo Bautista

Mar Pérez

Vicenç Pérez

Jaume Colom

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube