Imprimeix
PDF

Miquel Cabot renova el mandat com a secretari general dels Socialistes de Marratxí

Miquel Cabot nova CE MarratxíMiquel Cabot seguirà com a secretari general dels Socialistes de Marratxí després de renovar la confiança de l'agrupació local per a un nou mandat. Així ho ha decidit l'assemblea extraordinària que també ha elegit la nova Comissió Executiva.

Cabot ha destacat la tendència de creixement dels Socialistes de Marratxí iniciada el maig del 2015, «aconseguint que a la fi tornàs a governar l'esquerra al municipi».

Un canvi que, segons el secretari general, lideren els socialistes amb iniciatives tan reivindicades com la rebaixa de l'IBI aconseguida recentment per la regidoria que gestiona el mateix Cabot, la qual cosa demostra que «la nostra acció de govern sempre va dirigida mirant al benestar dels nostres ciutadans».

De cara al futur, Cabot s'ha compromès «a seguir fent feina a peu de carrer amb polítiques que solucionin els problemes dels ciutadans i afectin directament a la seva qualitat de vida», ja que «la nostra senya d'identitat és la proximitat amb el ciutadà».

Per part seva, el secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Àngel Coll, ha animat a l'agrupació a seguir sumant i creixent per arribar forts a les eleccions del 2019 com a partit i poder seguir impulsant el canvi a Marratxí des de la batlia.

La nova Comissió Executiva estarà formada per:

Secretari General – Miquel Cabot

Secretària d'Organització – Cristina Alonso

Secretari de Política Municipal – Pedro López

Vocalies – Conxa Obrador

- Antoni Aguiló

- Lola Segarra

- Antoni Espases

- Regina Moll

- Andrés Campuzano

- Cristina Canyelles

- Andrés Caparrós

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube