Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Manacor celebren els 125 anys convençuts de què «el municipi es mereix un canvi i una batlessa socialista»

125è aniversari Socialistes de ManacorEls Socialistes de Manacor han celebrat els 125 anys de la seva fundació, constituïda el 28 d'octubre de 1892, en un emotiu acte en el qual s'ha retut homenatge a Sebastià Riera, qui ha rebut la rosa de plata de l'agrupació.

La secretària general, Núria Hinojosa, ha agraït a tots els que durant aquests anys han anat construint l'agrupació socialista i s'ha mostrat convençuda de què «Manacor es mereix uns governants que estiguin a l'altura, es mereix un canvi després d'anys de governs de dretes i estic preparada per assumir aquest repte».

En aquest sentit, Hinojosa ha avançat que «l'any i mig que ens queda farem molta feina per aconseguir governar a Manacor», un fet compartit per la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha assegurat que «em deixaré la pell perquè Núria Hinojosa sigui la propera batlessa de Manacor».

Armengol ha donat les gràcies a l'agrupació local «per 125 anys d'una història magnífica a una agrupació amb fortalesa, que és molt activa i amb una gent que ha fet possible la instauració de la democràcia, més progrés social i ara un canvi a millor a Balears que vol redistribuir la riquesa i garantir més drets a la ciutadania».

Armengol també ha explicat que «des del diàleg i el consens és com millor es fan les coses i en dos anys hem canviat moltes coses a Balears», a la qual cosa ha afegit que «ha estat un orgull inaugurar l'escola de Son Macià, ja tenim en marxa la reforma de l'Hospital de Manacor i també serà una realitat l'electrificació del tren».

A més a més, la secretària general dels Socialistes de Balears ha apuntat que «aquesta vegada podem seguir governant, perquè necessitam vuit anys per consolidar tots aquells canvis que estam desenvolupant».

També ha assistit a la festa del 125è aniversari la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, qui ha donat l'enhorabona a una agrupació «amb passat i present, però sobretot amb molt de futur». Uns anys que segons la socialista han estat «de defensa dels valors d'esquerres, de la igualtat, de la justícia social i de la solidaritat, valors dels quals som hereus».

Finalment, Garrido ha insistit en el fet que «els socialistes estam preparats per guanyar a la dreta i les seves polítiques, a l'atur, al desànim, a la inacció i en posició d'aconseguir la batlia de Manacor».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube