Imprimeix
PDF

Francesca Burguera elegida secretària general dels Socialistes de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi

assemblea Ses Salines i Colonia de Sant Jordi 2017La militància ha triat a la nova Comissió Executiva que accepta l’encomana «amb molta il·lusió per dur endavant un projecte compartit i obert a tota la gent del nostre municipi»

L’Agrupació Socialista de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi ha elegit a Francesc Burguera com a nova secretària general en una assemblea en la que ha agrït la confiança que la militància ha dipositat en ella i en el seu equip.

També assistiren a l’assemblea Mercedes Garrido, secretària general dels Socialistes de Mallorca, Miquel Àngel Coll, secretari d’Organització, Tomeu Morro, secretari de Política Municipal, i Cosme Bonet, president dels Socialistes de Mallorca.

Garrido ha felicitat a Burguera per liderar l’agrupació i l’ha encoratjada a «seguir treballant de valent per continuar fent realitat el canvi al municipi i a Mallorca, ho estam fent i ho seguirem fent junts».

La nova cap dels socialistes saliners i coloniers ha acceptat aquesta tasca que li ha encomanat la militància «amb molta il·lusió per dur endavant un projecte compartit amb la ciutadania i obert a tota la gent del nostre municipi».

Burguera s’ha compromès a «deixar-nos la pell treballant pel nostre poble» en un projecte fonamentat en la «transparència i en la participació», al mateix temps que ha destacat la bona feina que estan duent a terme els regidors socialistes a l’Ajuntament de Ses Salines.

A Francesca Burguera l’acompanyen Antònia Garcias com a secretària d’Organització, Sebastià Burguera com a secretari de Política Municipal i Biel Bonet com a president de l’Agrupació Socialista de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube