Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Santanyí acusen al PP de voler «veïnats de primera i de segona oposant-se a garantir serveis públics a Cala d'Or durant l'hivern»

Jordan Thomas SantanyíEl portaveu dels Socialistes de Santanyí, Jordan Thomas, ha lamentat el vot en contra de l'equip de govern municipal del PP a una moció presentada pels socialistes i per la qual es demana que es garanteixin tots els serveis públics a la zona de Cala d'Or durant l'hivern.

Thomas ha acusat al batle de «potenciar l'existència de veïnats de primera i de segona», ja que «observam que cada any es deixen de prestar serveis bàsics en aquest nucli quan acaba la temporada turística, un fet que sembla no preocupar gens al PP».

El portaveu del Grup Municipal Socialista ha denunciat que «els veïnats i veïnades de la zona, que paguen els imposts municipals tot l'any, han de patir com durant els mesos d'hivern molts dels carrers de la localitat es queden sense il·luminació quan arriba la nit».

Un fet que es veu agreujat «amb la minva dels serveis de neteja, ja que a molts punts del poble no es passa a recollir els fems sovint i no es netegen els carrers amb tanta freqüència».

Tot això, segons Thomas, «genera una percepció de greuge comparatiu envers la resta de nuclis perquè els ciutadans de Cala d'Or paguen els seus imposts però reben un tracte de segona».

Per això, els socialistes demanen a batle que recapaciti i «posi fil a l'agulla per no deixar, un hivern més, a Cala d'Or com un nucli amb uns serveis distints de la resta del municipi».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube