Imprimeix
PDF

Els socialistes d’Inca donen suport a la zonificació del lloguer vacacional que ha presentat el Consell de Mallorca

Virgilio Moreno SG Inca 2018El passat divendres 26 de gener en un ple extraordinari el Consell de Mallorca es va dur l'aprovació inicial de la zonificació del lloguer vocacional de Mallorca.

En aquesta aprovació inicial Inca estarà classificat dins la categoria Z4 "Nuclis d'Interior no saturats", això permetre que dins el terme municipal d'Inca es puguin dur a terme les tres opcions presentades per part del Consell de tipus de lloguer vacacional.

1.- Lloguer dels unifamiliars durant els 365 dies.

2.- Lloguer dels plurifamiliars durant els 365 dies.

3.- En cas de que els unifamiliars o plurifamiliars siguin l'habitatge principal del comercialitzador només es podrà llogar durant 60 dies.

Aquesta zonificació presentada per part del Consell de Mallorca només afectarà a les futures autoritzacions.

Els Socialistes d'Inca ho rebem amb optimisme i il·lusió, a Inca suposarà un import estímul per l'economia local, una oportunitat que els pobles que mai havíem viscut del turisme, com es el nostre cas, ara puguin rebre part de la riquesa del turisme.

Virgilio Moreno secretari general dels Socialistes, ha destacat que no ens hem d'oblidar de preservar el dret d'accés a l'habitatge perquè no volem que els inquers i inqueres tinguin difícil poder trobar un lloc on viure, per això des de l'executiva dels Socialistes d'Inca, instarem tant els companys del grup municipal Socialista a l'Ajuntament d'Inca con el Govern de les Illes Balears més concretament a l'IBAVI a seguir fent feina amb polítiques d'habitatge que permetin garantir l'accés a un habitatge per part dels ciutadans.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube