Imprimeix
PDF

Gori Estarellas és investit nou batle socialista de Llucmajor

Gori Estarellas investiduraDesprés de 27 anys, Llucmajor torna a tenir un batle socialista amb la investidura de Gori Estarellas, en compliment dels acords de governabilitat signats a principi de legislatura entre socialistes, Més i El Pi.

Durant el ple d'investidura, Estarellas ha agraït la confiança rebuda i s'ha compromès a obrir a la ciutadania tots els dimecres horabaixa les portes de l'Ajuntament "per escoltar les seves preocupacions i suggeriments". Una escolta activa que el nou batle no només farà des del consistori llucmajorer, sinó que cada setmana traslladarà a cada nucli del municipi.

Estarellas ha avançat que el diàleg i el consens han estat i seguirà sent la forma de fer feina de l'equip de govern, i en aquest sentit, ha anunciat que un dilluns al mes es reunirà amb l'oposició per tractar assumptes d'interès municipal i informar de tot allò que vagi fent l'Ajuntament.

El nou batle socialista ha pres possessió amb el carnet socialista a la mà de Julià Oliver Sastre, que data de l'any 35, i ha volgut finalitzar la seva intervenció amb una menció al primer batle socialista del municipi, Joan Monserrat, present a la sala i de qui ha assegurat que vol agafar "la seva moderació i la seva capacitat d'escoltar a tothom al servei del poble".

Al ple d'investidura han assistit a donar tot el seu suport al nou batle la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, l'expresident Xisco Antich, el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles i els batles socialistes de Calvià, Consell, Algaida i Inca, entre molts d'altres, com la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Silvana González, el secretari d'Acció Electoral, Vicenç Thomàs, la secretària d'Economia, Catalina Cladera, el secretari d'Ocupació, Iago Negueruela, i la presidenta del partit, Bel Oliver.

Amb la batlia d'Estarellas els socialistes es marquen per objectiu consolidar el canvi iniciat el maig del 2015 a Llucmajor per poder seguir governant la propera legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube