Imprimeix
PDF

Els socialistes expliquen a Manacor les ajudes al lloguer amb les quals esperen arribar a 3.000 famílies de Balears

Núria Hinojosa i Marc Pons 24-09-18Els socialistes de Manacor han organitzat una xerrada informativa a la seu de l'agrupació sobre les noves ajudes al lloguer impulsades pel Govern de les Illes Balears, les quals ha explicat el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons.

Pons ha explicat que són unes ajudes per lloguers més baixos de 900 euros a les quals hi pot optar qualsevol família amb ingressos de menys de 22.000 euros anuals, a les quals "esperam arribar a 3.000 famílies de Balears, amb un pressupost de 7,5 milions d'euros que esperam incrementar els pròxims anys".

Pel conseller socialista, aquestes ajudes són "una bona manera de donar suport a qui més necessitats té", a més de totes les accions en matèria d'habitatge que s'han impulsat aquesta legislatura.

En aquest sentit, Pons ha recordat que "quan vam arribar al Govern no vam trobar cap projecte en marxa, mentre que ara, en només tres anys, hem posat en marxa 511 nous habitatges públics, hem aprovat la primera Llei d'Habitatge de Balears i planificam a mitjà i llarg termini".

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Manacor, Núria Hinojosa, ha lamentat que l'Ajuntament de Manacor no faci res davant la manca d'habitatge que hi ha, a diferència d'un Govern "que impulsa ajudes molt importants".

Per això, Hinojosa ha instat a l'Ajuntament a "impulsar polítiques que afavoreixin l'accés a un habitatge digne, ja que fins ara no s'ha fet res". Per això, la socialista considera "especialment beneficioses per Manacor" aquestes ajudes al lloguer.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube