Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Manacor rebutgen i condemnen un atac feixista patit a la seu de l'agrupació

Atac feixista seu ManacorLa seu de l'Agrupació Socialista de Manacor ha aparegut avui amb cartells amb consignes feixistes i contràries a l'exhumació del dictador Franco del Valle de los Caídos, com "el Valle no se toca" o "PSOE profanador de tumbas". Un atac que els socialistes volen rebutjar i condemnar fermament.

En aquest sentit, la secretària general dels Socialistes de Manacor, Núria Hinojosa, ha lamentat l'acció "d'uns intolerables que no impediran que seguim endavant amb la nostra tasca en defensa dels valors democràtics".

L'atac a la seu socialista ha coincidit pràcticament amb el 43è aniversari de la mort del dictador, la qual cosa demostra, per Hinojosa, que "encara queda molta pedagogia i tasca per fer de recuperació de la memòria històrica, de condemna del franquisme, de reparació a les víctimes, de justícia i de veritat".

Per això, la secretària general manacorina ha encoratjat a les institucions supramunicipals a "continuar amb la valenta tasca empresa aquesta legislatura per tornar a les víctimes del franquisme als seus familiars i sobretot, per treure al dictador d'un lloc d'enaltiment que no s'entén i que no es troba a cap altra democràcia europea".

En un moment en què estan augmentant els actes i missatges feixistes, xenòfobs i perillosos, Hinojosa ha fet una crida a la "tranquil·litat, al respecte entre distintes forces polítiques, al debat d'idees i al retorn a la política com a única eina per solucionar els problemes que té la ciutadania".

Precisament, els fets es produeixen el mateix dia en què el Senat ha votat una moció de condemna al franquisme presentada pel senador socialista Xisco Antich, en la qual PP i C's s'han abstingut, la qual cosa mostra la necessitat de major contundència dels partits polítics en contra del franquisme.

És el primer atac feixista a les seus socialistes de les illes després de l'anunci de l'executiu de Pedro Sánchez de treure a Franco del Valle de los Caídos però no en l'àmbit estatal, on nombroses seus del Partit Socialista ja han patit aquest tipus d'accions.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube