Imprimeix
PDF

Els Socialistes d'Alcúdia celebren el seu 40 aniversari des de la satisfacció d'haver transformat el municipi i amb la convicció que "el 2019 tendrem el segon batle socialista"

40 Aniversari Socialistes AlcúdiaEls Socialistes d'Alcúdia han celebrat el 40 aniversari del naixement de l'Agrupació en un emotiu acte en el qual s'han recordat els inicis però també s'ha fet balanç de tota la feina feta durant aquest temps.

En aquest sentit, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha agraït la dedicació "d'una gent magnífica i compromesa que en quaranta anys ha sabut transformar aquesta ciutat, amb projecte, amb mirada oberta i amb una gran capacitat de pacte en benefici dels alcudiencs i les alcudienques".

De fet, Armengol ha recordat que "els inicis no van ser fàcils, presentant les primeres candidatures a l'Ajuntament quan veníem d'una terrible dictadura de la qual encara en tenim víctimes a les cunetes i a les fosses dels cementiris, però el coratge de gent valenta com en Martí Garcias ens va permetre tenir representació a l'Ajuntament i començar a canviar des de la política aquest municipi".

La secretària general ha tengut paraules d'elogi per tots els militants i representants socialistes d'Alcúdia d'aquests quaranta anys, assegurant que "en moments de radicalitat extrema hem de pensar què volem pel nostre futur, estant a l'altura del moment polític i sabent consensuar, dialogar, compartir projectes i intentar-los gestionar, i d'això els socialistes d'Alcúdia en són un gran exemple".

Finalment, Armengol ha tengut paraules d'elogi pel primer i únic batle socialista que ha tengut el municipi, Antoni Alemany, avançant que "volem el segon batle socialista i el volem el 2019".

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, també ha volgut expressar el seu agraïment "a totes les persones que fa quaranta anys van decidir fer una passa endavant per defensar els valors i ideals socialistes, gràcies als quals som aquí avui".

Per Garrido, "fa quaranta anys els socialistes van sortir a transformar Alcúdia i ho van aconseguir, amb exemples tan emblemàtics i reconeixibles com la peatonalització del centre d'Alcúdia".

Ara bé, la secretària general insular no ha volgut deixar passar l'oportunitat per "encoratjar-vos a fer feina quaranta anys més i sobretot, per tal que el 2019 tenguem el segon batle socialista".

L'acte d'aniversari ha estat conduït per l'actual secretari general, Martí Garcias, qui ha recordat les paraules del que va ser primer secretari general, Pep Rebassa, quan deia "tenim el cor a l'esquerra i la sang vermella". Precisament, s'ha entregat un obsequi a la família de Rebassa en record i agraïment a la seva tasca al capdavant de l'agrupació.

Per completar un vespre emotiu i de celebració, no han faltat les paraules del primer regidor socialista que va tenir l'Ajuntament d'Alcúdia, Martí Garcias, qui ha insistit en què "quan els socialistes vam entrar a governar és quan va començar el gran canvi a Alcúdia". Tampoc ha faltat l'experiència del que va ser primer batle, Antoni Alemany, qui ha fet una reivindicació del municipalisme i ha explicat que "fa quaranta anys teníem una il·lusió per canviar les coses, perquè estava tot per fer; i ara aquesta il·lusió és amb la que heu de continuar per seguir fent política des de l'Ajuntament millor institució per solucionar els problemes de la gent".

Representants de tots els grups polítics de l'Ajuntament han acompanyat als socialistes en el seu 40è aniversari en un acte en el qual es va muntar una exposició fotogràfica amb els moments més emblemàtics d'aquest temps.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube