Imprimeix
PDF

Els socialistes constitueixen l'Agrupació d'Ariany, que serà liderada per Pau Lladó

Agrupació Ariany desembre 2018El PSIB-PSOE ha constituït l'Agrupació Socialista d'Ariany, que serà liderada per l'actual regidor de cultura de l'Ajuntament, Pau Lladó.

A la constitució de l'agrupació han assistit per donar el seu suport la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, el secretari de Política Municipal, Tomeu Morro, i companys de Maria de la Salut.

Per Garrido, la constitució d'aquesta agrupació és una molt bona notícia perquè "ens permetrà seguir ampliant el projecte socialista i traslladar a tots els pobles de Mallorca les polítiques de canvi i de progrés que estam aplicant des de totes les institucions".

En el mateix sentit s'ha pronunciat el secretari general local, Pau Lladó, qui ha expressat la seva voluntat de seguir sumant suports i fer més extensiu un projecte que poc a poc es va consolidant a Ariany.

En la tasca orgànica, acompanyaran al secretari general Isabel Alomar com a secretària d'Organització i Acció Electoral i Catalina Melis com a secretària de Política Municipal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube