Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Mallorca posen en marxa l'elecció de candidatures als municipis de menys de 20.000 habitants i la Conferència Política insular

Executiva FSM Gener 2019Els Socialistes de Mallorca han reunit a la Comissió Executiva per aprovar el reglament de candidatures dels municipis menors de 20.000 habitants i la celebració de la Conferència Política insular.

Així ho ha anunciat la secretària general, Mercedes Garrido, qui ha explicat que els socialistes comencen el darrer tram de la legislatura "amb il·lusió, força i definint les candidatures per encapçalar el nostre projecte polític", amb les candidatures ja proclamades de Virgilio Moreno a la batlia d'Inca, Alfonso Rodríguez a la batlia de Calvià i Gori Estarellas a la batlia de Llucmajor.

Unes candidatures a les quals s'uniran, una vegada acabat el període de recollida d'avals el pròxim dia 23, les de Catalina Cladera al Consell de Mallorca, Jose Hila a la batlia de Palma, Miquel Cabot a la batlia de Marratxí i Núria Hinojosa a la batlia de Manacor.

Pel que fa a les candidatures als municipis de menys de 20.000 habitants, Garrido ha avançat que amb l'aprovació del reglament per part de la Comissió Executiva "ja es poden començar a presentar les precandidatures municipals que en els propers dies i setmanes anirem coneixent".

A més a més, també s'ha aprovat la celebració d'una Conferència Política insular, que serà coordinada per Marc López, "qui té un màxim coneixement del Consell de Mallorca com a secretari tècnic del departament de Territori i Infraestructures i que també coneix perfectament el partit com a secretari general de Joventuts Socialistes de les Illes Balears", ha defensat Garrido.

Precisament, López ha explicat que la Conferència Política pretén "parlar de projecte polític per a Mallorca, tant pel que afecta el Consell de Mallorca com el que té a veure amb els ajuntaments".

Un projecte que, segons López, "no volem que sigui exclusivament de la direcció del partit sinó que també sigui elaborat per tota la militància i moviments socials que vulguin aportar el seu punt de vista".

En definitiva, el coordinador de la Conferència Política insular aposta per un projecte "realista i esperançador, sobretot per aquells ciutadans que pitjor ho passen".

Concretament, la conferència farà feina sobre tres eixos fonamentals, com són la igualtat de drets, el model de sostenibilitat territorial i el marc institucional.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube