Imprimeix
PDF

Xesca Mir és elegida candidata del PSIB-PSOE a la batlia de Sa Pobla

DSC 0081Els Socialistes de Sa Pobla han celebrat una assemblea per elegir per unanimitat a la candidata a la batlia del municipi, que serà Xesca Mir, qui s'ha mostrat "molt il·lusionada i amb moltes ganes d'aportar al projecte socialista i de fer un canvi a nivell personal i professional, perquè m'agraden les persones i m'agrada el meu poble".

Mir, treballadora social de formació i amb especial dedicació a la igualtat i la perspectiva de gènere, està molt implicada en el món associatiu i cultural del municipi, havent estat la primera dona que ha format part dels Caparrots durant les festes de Sant Antoni i formadora dels Caparrots minyons d'enguany.

També és la filla del clamater de les festes de Sant Antoni d'enguany, qui ha estat el mestre dels caparrots minyons durant tota la vida d'aquests, i ha estat la creadora del conte 22 Minyons, el qual narra la creació dels Caparrots minyons de Sa Pobla.

Ara, encapçalarà la llista socialista perquè "tenc inquietud i crec que puc aportar moltes coses a Sa Pobla, impulsant polítiques de la mà de la gent del nostre poble i des de l'experiència que m'ha ensenyat Catalina Cladera, actual portaveu i secretària general, tots aquests anys".

Els socialistes es mostren molt satisfets del canvi iniciat al municipi aquesta legislatura des de l'equip de govern, amb Catalina Cladera al capdavant, per la qual cosa aposten per "consolidar tota la feina feta i incrementar el suport que els socialistes ja vam aconseguir a les anteriors eleccions", des de la il·lusió de tenir a la fi "la primera dona batlessa de Sa Pobla".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube