Imprimeix
PDF

Els socialistes de Felanitx presenten la campanya #FelanitxSomTots, amb la qual surten a guanyar les eleccions des del convenciment que el municipi tornarà a tenir un batle socialista

Felanitx Som TotsSota el lema Felanitx som tots, ens presentam a les eleccions del 26 de maig amb una proposta completament integradora on hi caben tots els felanitxers i felanitxeres, sense fer cap distincií, i sobretot defugint de governs que només treballaven per els seus i els seus propis interessos personals. Els socialistes hem demostrat i seguim demostrant dia a dia que no tenim distincions.

Aquesta campanya té un caràcter totalment en positu, que vol consolidar el projecte que es va iniciar al 2015 i que va fer possible que tornàssim al govern municipal, deixant enrere els 12 llargs anys del PP. El fet que Xisco Duarte encapçali la candidatura, no fa més que reafirmar que el projecte ha arrelat i demostrant que com a força política municipal som els que estam en més bona forma de totes les formacions que es presenten a les eleccions, així com també, som els únics que podem garantir el desenvolupament i creixement que eelanitx necessita.

Per aquestes eleccions hi ha noves incorporacions que s'han sumat a aquest projecte i no fan mes que destacar el creixement que tenim els socialistes dins Felanitx. També hi ha companys que tornen a partcipar de la política, que engloben una candidatura unionista, on tot els i les socialistes tenen cabuda.

Aquests 4 anys de govern a Felanitx hem de remarcar que el poble sʼha posat en marxa. Els socialistes hem revertit totes les males pràctiques i deixadesa amb què el PP ens va sotmetre. Hem tengut un objectiu clar des de el primer dia, i ha estat millorar el dia a dia de les persones, i ajudar- les amb una millor assistència, ja sigui amb petits detalls o grans projectes com pugui ser el nou hospital sociosanitari per a malalts crònics del llevant mallorquí o la imminent reobertura de l'hospici, (que el PP va tancar) i que en els propers anys apostarem perquè es completi la seva rehabilitació total amb pisos tutelats per a persones majors, i unitats de respiració per a les famílies. Així com també apostarem per la reforma de la Casa del Mar de Portocolom.

Entre els fonaments del programa estarà sens dubte el benestar de totes les persones, ja sigui amb una millora dels Serveis Socials i l'atenció a les persones. Seguir amb l'impuls i millora dels espais públics, la humanització de parcs infantls i places, a fi de que grans i petits puguin gaudir i crear comunitat, empoderar a les persones i el teixit comercial i associatiu, amb ajuts i incentius.

La cultura ha estat el pilar fonamental de la legislatura pels socialistes i ho seguirà sent els propers 4 anys, ja que Felanitx ha esdevingut en un referent cultural a tota l'illa, i no solament millorarem l'oferta sinó que la reforma desitjada de l'auditori serà a la fi una realitat.

En resumides comptes, els socialistes sortim a guanyar les eleccions municipals com ja varem fer al 1995, i aquesta vegada convençuts de que tendrem un batle socialista a Felanitx.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube