Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE defensa que l’única opció segura el 28A és el Partit Socialista “per avançar en drets, llibertats, democràcia i diversitat”

Francina Pere Joan i Toni BordoyEl PSIB-PSOE ha donat el sus a la campanya de les eleccions generals a Esporles, on els socialistes han omplit la sala d'actes de Sa Fàbrica per donar tot el seu suport a Toni Bordoy com a candidat a la batlia.

A l'acte ha assistit la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha expressat les ganes dels socialistes de "continuar fent història i governar a Espanya i a Balears quatre anys més, perquè tenim el projecte, les ganes, la gent i la força per guanyar les eleccions del 28 d'abril i les del 26 de maig".

En aquest sentit, Armengol ha defensat que l'única opció segura per avançar en drets, en llibertat, en democràcia i en diversitat és el Partit Socialista, perquè l'alternativa és "una dreta sense projecte, que vol abaixar el salari mínim i les pensions i que no sap ni què vol fer amb l'Impost del Turisme Sostenible".

La candidata socialista ha defensat la gestió al capdavant del Govern i ha fet èmfasi en què "és fonamental que guanyi el Partit Socialista pels drets, les llibertats i per una aposta ferma per l'Espanya i les illes que volem".

En relació a Esporles, Armengol ha assegurat que "aquest municipi necessita un canvi i estic convençuda que Toni Bordoy, una persona intel·ligent, que sap cap a on vol anar, que estima el seu poble, serà un magnífic batle".

Per part seva, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, ha aprofitat aquest acte de sus de campanya per defensar la importància d'aquestes eleccions generals, ja que "ens jugam anar a un país de progrés i de drets o tornar enrere amb les dretes", per la qual cosa ha defensat una mobilització massiva de l'electorat progressista per al 28 d'abril.

Pons ha recordat que els socialistes hem demostrat que "es poden fer les coses d'una altra manera i per això ara tenim pau social a les escoles, hi ha un creixement econòmic que es reparteix molt millor, augmenten els salaris, milloren les pensions i el salari mínim interprofessional".

Finalment, el candidat a la batlia d'Esporles, Toni Bordoy, ha avançat que les seves polítiques es centraran en tres principis: "sanitat, una educació i cultura de qualitat i fer feina dia a dia per allò que estimam".

Bordoy ha explicat que per ell serà molt important mantenir la coherència perquè "ser coherent ajuda a eliminar injustícies i això és el que volem fer a Esporles, des dels valors socialistes, ecologistes i feministes".

Bordoy ha estat presentat per Juli Dalmau, portaveu socialista a l'Ajuntament les dues darreres legislatures, que segueix lligat al projecte socialista a través de la llista al Parlament, i a qui Armengol ha agraït la seva dedicació i entrega aquests anys donant la cara pel Partit Socialista i els seus valors.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube