Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es presenta a Sa Pobla com “l’únic partit amb un projecte per seguir progressant”

sapoblwebMés de 300 persones han assistit a la presentació de la candidatura dels i les socialistes de Sa Pobla, que també ha comptat amb la presència de Catalina Cladera i Cosme Bonet.

Els socialistes de Sa Pobla han presentat la candidatura amb la qual surten “a guanyar les eleccions i governar per a tothom, des del diàleg, el respecte i la diversitat”. Així ho ha expressat la cap de llista poblera, Xisca Mir, en un sopar de presentació al qual han assistit prop de 350 persones.

La candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat socialista al Senat, Cosme Bonet, han assistit també a l’acte, on han presentat el projecte dels i les socialistes com “l’únic capaç de garantir el progrés”.

Així ho ha expressat Cladera, que ha afirmat que “Sa Pobla ha progressat moltíssim en aquests 40 anys de democràcia, i per això no permetrem ni una passa enrere”. Per a la candidata al Consell de Mallorca, “el progrés en aquesta terra ha vingut sempre de la mà dels socialistes”, i per això ha demanat “una mobilització massiva” el pròxim 28 d’abril per aconseguir “que Pedro Sánchez sigui el pròxim president d’Espanya i Cosme Bonet representi Mallorca al Senat”.

Per la seva banda, Bonet ha repassat els drets socials que s’han anat consolidant durant els 40 anys de democràcia, assegurant que “hi ha partits que es presenten dient que totes aquestes conquestes han de tornar enrere” cosa que “els socialistes no permetrem de cap manera”.

“L’única bandera que entenem els socialistes és la dels drets socials, i per això quan governam posam les persones al davant, com hem demostrat aquests quatre anys a Balears i els darrers deu mesos a Madrid”, ha assegurat.

Per tot això, Bonet ha cridat tothom a “votar socialistes el pròxim 28 d’abril, ja que és l’únic partit que té un projecte perquè Espanya, Balears, Mallorca i Sa Pobla segueixin progressant”.

Tant Bonet com Cladera han expressat el seu màxim suport a la candidata a la batlia de Sa Pobla, Xisca Mir, assegurant que “tant ella com la seva llista tenen tota l’energia per fer realitat que els poblers i pobleres tenguin una batlessa socialista a partir de dia 26 de maig”.

Per la seva part, Mir s’ha compromès a “governar des de la diversitat, el diàleg i el respecte mutu”, fent feina per estar al costat “dels joves, dels pagesos, dels comerciants, dels emprenedors, les persones majors, els infants i tots els veïnats i veïnades” i col·laborant amb la resta d’institucions per donar resposta a les necessitats derivades de les particularitats de Sa Pobla, com son “una població molt diversa que no deixa de créixer, una joventut que s’ha de recolzar, i una pagesia que és un patrimoni i sector econòmic a preservar i impulsar”.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube