Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra una setmana d'homenatge a la memòria democràtica amb motiu de l'aniversari de la II República

homenatge II República 2012Els socialistes han organitzat una conferència, un cine fòrum, la presentació d'un llibre i la lectura d'articles de la constitució de la II República.

Amb motiu del 76è aniversari de la proclamació de la II República, el PSIB-PSOE ha organitzat una sèrie d'actes per a celebrar una setmana d'homenatge a la memòria democràtica.

Demà, dissabte 14 d'abril, a les 11:00 hores, es celebra una lectura pública d'articles de la constitució de la II República a la Plaça de Llorenç Bisbal de Palma, en la que participaran destacats dirigents socialistes, com el secretari general dels Socialistes de Palma, Diego González, regidors i el senador autonòmic Francesc Antich.

També el dissabte 14 d'abril a les 21:00 hores al Casal Pere Capellà d'Algaida tindrà lloc la presentació del llibre "La presó de Can Mir" de Manel Suárez Salvà. Presentaran Francesc Antich, senador autonòmic i ex secretari general del PSIB-PSOE, i Francesc Miralles, secretari general dels Socialistes d'Algaida, Pina i Randa.

Com acte central de la setmana d'homenatge destaca la conferència-col·loqui que es celebra el proper dilluns 16 d'abril a les 19:00 hores a l'Auditori Sa Nostra amb el títol "El bienni negre: una amenaça a les conquestes i ideals de la II República" a càrrec de l'historiador Pere Fullana i el diputat socialista del Parlament de les Illes Balears Cosme Bonet.

El proper divendres 20 d'abril a les 19:00 hores, la seu dels Socialistes d'Inca acollirà el cine fòrum on es veurà el capítol "La guerra i la postguerra a Mallorca" de la sèrie "Memòria i oblit".

A més, el PSIB-PSOE també participarà als actes d'homenatge i record de les víctimes de la repressió franquista que es celebren a Calvià i Porreres el proper dissabte 14 d'abril i a Manacor el diumenge 15 d'abril.

Cartell de la setmana d'homenatge a la memòria democràtica

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube