Imprimeix
PDF

Representants i càrrecs socialistes visiten la fira del llibre amb motiu de Sant Jordi

SANT JORDI Francina Armengol anima a la ciutadania a "llegir i aprendre sempre"

Palma, 23 d'abril 2012.- Representants i càrrecs del PSIB-PSOE han visitat avui matí les paradetes de venda de llibres instal·lades en la Plaça Major i la plaça de Cort amb motiu del a celebració del dia de Sant Jordi. Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Sílvia Cano, secretària general de la Federació Socialista de Mallorca, i Diego González, secretari general de l'Agrupació Socialista de Palma, ha passat per les taules de diverses editorials i llibreries. També hi han participat Aina Calvo, cap de l'oposició a Cort, Jaume Garau, portaveu dels socialistes en el Consell de Mallorca, i altres regidors i consellers.

"Som aquí a fer una volta i a animar a la ciutadania a comprar i, sobre tot, a llegir i a aprendre sempre, que és el més important", ha declarat Francina Armengol als mitjans. La portaveu ha recordat la importància de conéixer i estimar la llengua i la cultura pròpia, i de defensarla dels atacs que està rebent per part del Partit Popular.

Precissament, avui, s'han penjat de les finestres del PSIB-PSOE llaçades en defensa de la llengua catalana. El PSIB-PSOE s'ha afegit així a la campanya "Per Sant Jordi, Enllaçats per la Llengua" que han organitzats diferents entitats i associacions. Els socilalistes manifesten així el seu suport a la iniciativa i rebutgen els atacs que el Govern Bauzá està impulsant contra la nostra llengua i la ruptura del consens que en matèria lingüística hi ha hagut a les Illes Balears els darrers trenta anys.

Armengol ha comprat "La Broma" de Milan Kundera, Cano "Ausencia del héroe" de Bukowski, i González "Cuina Mallorquina Vegetariana". La secretària general del PSIB-PSOE també ha volgut recomanar el llibre que està llegint actualment, "Llefre de tu", de Biel Mesquida.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube