Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE s'adhereix a la manifestació “Amb l'Educació i la Sanitat no s'hi juga”

logo ok Anima la ciutadania a participar-hi en defensa dels drets de l'Estat del Benestar

Palma, 26 d'abril, 2012.- El PSIB-PSOE participarà el proper diumenge 29 d'abril en la manifestació sindical en defensa de l'educació i la sanitat pública, gratuïta i universal. Dirigents i militants socialistes acudiran a la marxa que partirà a les 19:00 de la Plaça d'Espanya de Palma i té per lema "Amb l'Educació i la Sanitat no s'hi juga".

D'aquesta forma, el PSIB-PSOE s'adhereix a la manifestació de protesta contra les retallades indiscriminades que s'estan fent des dels diferents governs del Partit Popular, tant a nivell del Govern central com aquí a Balears.

"No passa un dia sense que coneguem noves retallades del PP a l'Estat del Benestar, moltes aprovades d'amagat, sense explicació i sense donar la cara davant els milions de ciutadans i ciutadanes que les pateixen", ha denunciat Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE.

Els copagaments que ha imposat el PP als pensionistes i als ciutadans en general i els retalls en matèria educativa suposen "una destralada a l'Estat del Benestar", lleva drets bàsics ja consolidats entre la ciutadania, i "converteixen una situació difícil en insostenible" per a moltes famílies, ha opinat Armengol.

"No hem d'oblidar que, a més dels retalls imposats des de Madrid, també aquí, a Balears, el PP ens aplica copagaments, ens augmenta el nombre d'alumnes per aula i ens lleva professors, hipotecant el present i el futur de la nostra comunitat", ha recordat la secretària general.

En opinió dels socialistes, els ajustos no passen necessàriament per retallar els drets sanitaris i educatius de la ciutadania. Hi ha alternatives, com tornar a posar l'impost de patrimoni per a les rendes més altes o crear un impost especial per a les grans fortunes.

Per això, per mostrar el rebuig als retalls indiscriminats que estan fent, els càrrecs públics del PSIB i molts de militants i simpatitzants socialistes participaran en la manifestació. També els socialistes de Menorca i Eivissa participaran en les mobilitzacions que es puguin convocar en aquestes illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube