Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participarà a la manifestació “Encadena't per Sa Ràpita i es Trenc!”

encadenat per sa rapita i es trencNombrosos dirigents socialistes assistiran a la jornada reivindicativa per demanar la protecció de la zona.

El PSIB-PSOE participarà el proper diumenge 29 d'abril a les 11:00 h a la manifestació "Encadena't per Sa Ràpita i es Trenc!" organitzada per la Plataforma Salvem Sa Ràpita, el GOB i Amics de la Terra.

Entre els dirigents socialistes que han confirmat la seva assistència hi ha Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, Silvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, Pablo Martín, diputat socialista al Congrés, els diputats socialistes al Parlament de les Illes Balears Vicenç Thomàs, Cosme Bonet i Conxa Obrador i els consellers socialistes del Consell de Mallorca Jaume Garau i Mercedes Garrido.

A més, també hi assistiran molts de militants i simpatitzants del Partit Socialista de les Illes Balears que volen mostrar el seu suport a la iniciativa en defensa del territori.

El PSIB-PSOE ha manifestat en diverses ocasions la seva oposició a la construcció del macrohotel a Sa Ràpita. De fet, el Grup Socialista del Consell de Mallorca va votar en contra de la correcció del suposat error material amb la que s'augmenta el nombre d'hectàrees urbanitzables al municipi de Campos durant el darrer ple de la institució insular i la Comissió Executiva dels Socialistes de Mallorca va anunciar que impugnarà aquest acord del ple per la via judicial.

El punt de trobada de la manifestació és el Club Nàutic de Sa Ràpita, des d'on s'iniciarà una gran cadena humana que uneixi s'Arenal de Sa Ràpita i es Trenc simbolitzant la necessitat de protecció de l'entorn.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube