Imprimeix
PDF

“Avui la ciutadania ha dit no al model urbanístic del PP”

sa rapita i es trencFrancina Armengol ha participat, acompanyada de Silvia Cano i altres dirigents socialistes, a la cadena humana en defensa de Sa Ràpita i es Trenc.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha participat a la manifestació "Encadena't per Sa Ràpita i es Trenc" organitzada per la Plataforma Salvem Sa Ràpita, el GOB i Amics de la Terra on ha assegurat que "amb la multitudinària manifestació d'avui, la ciutadania ha dit no al model urbanístic que impulsa el PP".

Altres dirigents socialistes han acompanyat a Armengol com Silvia Cano, secretaria general dels Socialistes de Mallorca, Pablo Martín, diputat socialista al Congrés, els diputats Vicenç Thomàs, Cosme Bonet i Conxa Obrador, els consellers del Consell de Mallorca, Jaume Garau i Mercedes Garrido, i Paco Blasco, portaveu dels Socialistes de Campos, així com nombrosos militants socialistes de diferents municipis de Mallorca.

Francina Armengol ha manifestat la necessitat de "protegir entorns naturals de gran valor com aquest i deixar de banda el model de creixement desmesurat del passat que és el que ha provocat la difícil situació econòmica que ara patim".

La secretària general del PSIB-PSOE ha lamentat que "el PP no vulgui escoltar a la ciutadania que avui s'ha manifestat massivament en contra de la destrucció del territori".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube