Imprimeix
PDF

Els Socialistes demanen al PP que “no utilitzi l’austeritat d’excusa per desmantellar l’Estat de Benestar”

Dia Europa IncaJesús Caldera, Francina Armengol i Silvia Cano han participat a un multitudinari dinar organitzat pels Socialistes d'Inca per celebrar el Dia d'Europa.

Durant la celebració del Dia d'Europa avui a Inca, els Socialistes han demanat als governs del Partit Popular que "deixi d'utilitzar l'austeritat d'excusa per desmantellar l'Estat de Benestar que tant ens ha costat assolir".

Jesús Caldera, secretari d'Idees i Programa del PSOE, ha assistit a la trobada on ha defensat que "des de la Unió Europea es promogui un pla d'inversions i creixement perquè ja tothom coincideix en que només amb retalls no sortirem de la crisi".

El socialista també ha criticat les mesures de retalls en sanitat i educació impulsades pels governs populars perquè "no pot ser que hi hagi doblers per salvar als bancs i no n'hi hagi per salvar la sanitat i l'educació pública" i ha afegit que "d'un govern s'espera que prengui mesures que ajudin a sortir de la crisi i no que agreugin els efectes com la reforma laboral de Rajoy".

Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, ha demanat a tots els assistents "el compromís de dir no a les línies vermelles que està trepitjant el PP de Bauzà amb el tancament de dos hospitals" i ha assegurat que si ella fos la presidenta "no tancaríem hospitals perquè hi ha alternatives com l'impost de patrimoni a fortunes majors de 700.000 euros amb els que s'evitarien retallades com les que fa aquest govern".

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, ha defensat el paper de la política per "canviar les coses i per regular els mercats que, sense control, han originat la crisi que ara patim" i ha explicat la necessitat de tenir una "Unió Europea solidària, progressista i més democràtica que lideri la sortida de la crisi".

Cano també ha recordat que "ja fa un any que el PP governa a les Illes Balears i ja han demostrat per a qui governen amb les retallades a l'Estat de Benestar i en benefici de l'empresa privada".

Després de la seva recent elecció com a secretari general dels Socialistes d'Inca, Virgili Moreno, ha anunciat que "el canvi a Inca ja està en marxa per estar al costat dels que ho passen malament pels atacs del PP a la classe mitja i obrera".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube