Imprimeix
PDF

La Federació Socialista de Mallorca convocarà una Assemblea de Delegats per elegir la nova Comissió Executiva dels Socialistes de Palma

logo okMiquel Ramon ha anunciat que aquesta Assemblea de Delegats "es celebrarà abans del 31 de juliol".

La Federació Socialista de Mallorca convocarà una Assemblea de Delegats que elegiran la nova Comissió Executiva de l'Agrupació Socialista de Palma després de la renuncia de Diego Gonzàlez a la secretaria general.

Tal com estableixen els estatuts i el reglament del PSOE per aquests casos, la Federació Socialista de Mallorca és l'òrgan competent per a convocar l'Assemblea de Delegats en la que la militància elegirà la secretaria general i la comissió executiva de l'Agrupació Socialista de Palma.

El secretari d'organització dels Socialistes de Mallorca, Miquel Ramon, ha anunciat que aquesta Assemblea de Delegats "es celebrarà abans del 31 de juliol per tenir un nou equip actiu el més aviat millor".

La Federació Socialista de Mallorca ha informat a les quatre agrupacions de districte de Palma dels tràmits que s'estan duent a terme i, quan s'estableixi, informarà del procés a seguir per elegir els seus corresponents delegats per participar a l'assemblea.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube