Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE recollirà signatures contra la proposta del PP d'importar fems

 DSC04529 Sílvia Cano: "De la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat a Mallorca femer d'Europa hi ha un abisme"

Bunyola, 19 setembre 2012.- El PSIB-PSOE posarà en marxa una campanya de recollida de signatures en contra de la importació de fems d'Europa que vol autoritzar el PP. Aprofitant les fires de tardor, els i les socialistes recorreran els pobles per explicar aquesta "iniciativa suïcida" del PP i intentar aturar-la.

Així ho ha anunciat Sílvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, just abans de començar la reunió de la Comissió Executiva de la FSM, que avui s'ha celebrat de forma extraordinària a Bunyola. "El Partit Popular està posant en perill moltes de les coses bones que té aquest poble de Bunyola i que tenen un gran valor per a tota Mallorca" ha denunciat Cano.

En primer lloc, el PP vol privatitzar la finca de Raixa, que havia de ser la seu del Centre
d'Interpretació de la Serra de Tramuntana, una aposta clara per la protecció i  la promoció de l'entorn natural. En segon lloc, vol tancar l'Hospital Joan March, un referent imprescindible de la
sanitat pública d'aquesta illa, deixant sense atenció uns pacients que han de menester uns serveis especials i a l'atur a molts treballadors del sector sanitari.

Al mateix temps, el PP promociona "iniciatives suïcides" com la importació de 200.000 tones de fems de diversos països europeus a Son Reus, per incinerar-lo. Sílvia Cano ha reafirmat avui la
"oposició frontal" del PSIB-PSOE a aquest pla, i ha anunciat que el partit posarà en marxa tota una sèrie d'iniciatives per intentar aturar-lo, en els propers mesos.

Els socialistes recolliran signatures i defensaran la necessitat de mantenir polítiques de reducció i reciclatge a Mallorca. Avui mateix, la Comissió Executiva ha aprovat un manifest sobre aquest tema. "La decisió d'importar fems d'Europa perjudica als mallorquins i mallorquines", ha conclòs Cano.

Abans de començar la reunió, els membres de l'Executiva han visitat l'exposició retrospectiva sobre l'Hospital Joan March, organitzada per l'Agrupació Socialista de Bunyola, que va ser
inaugurada dissabte passat i que recorrerà l'illa els propers mesos.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube