Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE denuncia "la gran mentida" del PP en relació al fems

Garrido i Garau Mercedes Garrido: "La tarifa no baixarà ni amb la importació de fems europeu. El PP ja prepara una pujada de la tarifa per tres bandes distintes"

Palma, 28 setembre 2012.- El PSIB-PSOE ha denunciat avui matí "la gran mentida" del Partit Popular en relació a la tarifa del fems, que no baixarà a Mallorca ni amb la importació del fems europeu. "El PP ja prepara una pujada per tres bandes distintes", ha explicat la consellera i portaveu adjunta socialista al Consell de Mallorca, Mercedes Garrido.

La socialista ha explicat avui en roda de premsa que "la tarifa del fems no baixarà". De fet, el mateix PP ja està començant a dir que no la pujaran, ja no parlen de baixar-la. Però ni tan sols això és veritat, ja que les esmenes presentades pel Partit Popular en el Parlament introdueixen tres pagaments nous que fins ara no havien de fer els ciutadans ni els ajuntaments.

"El PP prepara una pujada de la tarifa per tres trams distints", ha explicat Garrido. Per una banda, els mallorquins començaran a pagar pel tractament dels llods, que fins ara no es pagaven. Aquest cost anirà afegit al rebut de l'aigua. En segon lloc, haurem de començar a pagar per la fracció orgànica, és a dir, per allò que reciclam en les boses orgàniques. Això, fins ara, no es pagava, per incentivar el reciclatge als pobles.

Finalment, el PP preveu una bonificació de fins al 70% als escorxadors en el tractament de les deixalles animals. "Si no ho paga el productor, que és a qui li toca per llei, qualcú ho haurà de pagar. Serem tots els mallorquins i mallorquines", ha afegit.

Diuen des del PP que alguna d'aquestes pujadas no les aplicaran, però no han retirat les esmenes. "Això indica ben clarament el què volen fer", ha opinat Garrido.

La consellera socialista ha criticat també la campanya de promoció del fems europeus que està duent a terme el PP, i en concret la consellera Soler, que va de poble en poble amb les boses de fems, ficant-se en plenaris dels municipis i anomenant "cegs" als que no pensen com ella. "Demanam al PP que deixi d'inmiscuir-se en en l'autonomia municipal de cada poble", ha afegit.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube