Imprimeix
PDF

Sílvia Cano: “L'eliminació del Pla d'Obres i Serveis és una passa més per tancar el CIM"

Silvia Cano Juan Gràcies al POS, els ajuntaments de Mallorca tenen carrers asfaltats, enllumenat, aigua i clavegueram, infraestructures de residus, escoletes i altres serveis bàsics que contribueixen a la qualitat de vida dels habitants dels pobles

Palma, 29 setembre 2012.- La decisió del Consell de Mallorca de suspendre el Pla d'Obres i Serveis d'enguany "és una passa més cap al tancament del Consell de Mallorca", ha denunciat avui Sílvia Cano, secretària general del PSIB-PSOE a Mallorca.

 

Cano ha recordat que el Consell "com a ajuntament d'ajuntaments ja no té sentit", si no té POS, no fa assessorament municipal, no dóna subvencions ni fa les polítiques que li donaven sentit. "Maria Salom és la liquidadora del Consell de Mallorca. Totes les seves polítiques van a reduir la institució a la seva mínima expressió", ha afegit la també consellera del Consell de Mallorca.

 

El Pla d'Obres i Serveis -que durant la passada legislatura va superar els 40 milions d'euros- és el que ha permès als ajuntaments tenir carrers asfaltats, enllumenat, aigua i clavegueram, infraestructures de residus, escoletes i altres petites obres que beneficien als ciutadans del municipi. Igualment, el POS ha estat sempre un element dinamitzador per a l'economia municipal, ja que donava feina als fusters, als ferrers, als electricistes i picapedres del poble, entre molts d'altres.

 

"Eliminar el POS és una presa de pel a la ciutadania i una passa enrere molt important contra el municipalisme", ha valorat Cano. Suposa un nou retall que afectarà a tots els habitants dels pobles de Mallorca i perjudicarà la qualitat de vida en els municipis, i la seva economia.

 

El PP va dir "que tancava Televisió de Mallorca per poder fer inversions en els projectes municipals. La realitat és que ara no tenim ni TVM ni Pla d'Obres i Serveis", ha afegit Cano.

 

És curiós que el PP en la darrera legislatura pressionàs perquè el POS pogués finançar el 100% dels projectes municipals i ara l'elimini del tot. "És un flagrant incompliment del seu programa electoral i un cop en contra del municipalisme, de la autonomia, i de la qualitat de vida dels ciutadans dels pobles", ha conclòs Cano.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube