Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE rep amb molta satisfacció la decisió del TSJIB sobre els apartaments de Ses Covetes

Mercedes Garrido Mercedes Garrido: "El Consell de Mallorca ja té un avantprojecte d'esbucament, que l'Ajuntament de Campos pot demanar i executar amb celeritat"

Palma, 15 novembre 2012.- El PSIB-PSOE ha rebut avui amb molta satisfacció la decisió del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears de posar data a l'esbucament dels apartaments de Ses Covetes. "Avui, a la fi, veim el llum al final del túnel, després de 21 anys des de l'inici de la construcció d'aquests apartaments", ha valorat la consellera i portaveu socialista adjunta en el Consell de Mallorca, Mercedes Garrido.

Garrido ha assenyalat que aquesta és una gran notícia, que dóna resposta a una demanda social, ciutadana i mediambiental i que permetrà tornar un espai molt sensible del nostre litoral a la situació de la qual no hauria d'haver sortit mai.

L'auto judicial, a més, arriba just una setmana després que l'Ajuntament de Campos aprovàs l'inici del procediment per modificar les normes subsidiàries del seu planejament urbanístic, que intentava consolidar com a sòl urbà Ses Covetes. La sentència, precisament, es fonamenta en el fet de que aquest sòl no és urbà sinó rústic, i per això la llicència no era correcta.

Els socialistes han demanat a l'Ajuntament de Campos que executi la sentència amb la major celeritat possible. De fet, Garrido ha recordat que l'Ajuntament de Campos té a la seva disposició un avantprojecte de demolició que va encarregar el Consell de Mallorca durant l'anterior legislatura. Aquest informe, que varen elaborar els tècnics, està disponible en el departament de Territori, pel que perfectament poden complir la sentència inclús abans que acabi el termini donat pel Tribunal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube