Imprimeix
PDF

Els Socialistes expliquen a les entitats socials les seves propostes per millorar els pressuposts en polítiques socials

reunio entitats socials pressuposts novembre 2012Representants dels grups socialistes del Parlament, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma han criticat "uns pressuposts que castiguen als més vulnerables fets per uns governs insensibles amb el patiment de les persones".

Conxa Obrador, diputada socialista al Parlament de les Illes Balears, Jaume Garau, portaveu del Grup Socialista del Consell de Mallorca, i Virginia Abraham, regidora socialista de l'Ajuntament de Palma, s'han reunit amb representants d'entitats socials i federacions per explicar les propostes que presenta el PSIB-PSOE per tal de millorar els pressuposts de les polítiques socials a les diferents institucions.

Els representants socialistes han criticat els pressuposts presentats pel Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma en matèria de benestar social perquè "castiguen als més vulnerables" i demostren que estan fets per "governs insensibles amb el patiment de les persones".

Els socialistes han explicat les esmenes que presentaran als pressuposts de la comunitat autònoma i de l'Ajuntament de Palma i han escoltat les propostes i necessitats dels col·lectius assistents per tal de donar-lis veu i reivindicar-les també a les diferents administracions.

Conxa Obrador, Jaume Garau i Virginia Abraham han denunciat les "fortes retallades a les polítiques socials que fan els governs del PP" i han proposat alternatives que "garanteixin uns serveis socials que donin resposta a les grans necessitats de la gent que ho passa malament".

Els socialistes han insistit en què "no val l'excusa de què no hi ha doblers, es tracta de prioritzar el que és més important en temps de crisi i les polítiques socials són essencials", pel que totes les esmenes que han presentat "són econòmicament viables i tan sols és qüestió de voluntat política i de sensibilitat que, fins ara, el PP no ha demostrat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube