Imprimeix
PDF

Massiu sopar de Nadal dels Socialistes de Mallorca defensant alternatives a les “nefastes” polítiques del PP


sopar nadal
Francina Armengol i Silvia Cano han assegurat que "ara més que mai hem de reivindicar els nostres principis ideològics d'igualtat d'oportunitats, justícia social i llibertat, deixar de mirar el passat i construir el futur".

Més de 1.200 persones han assistit al tradicional sopar de Nadal de la Federació dels Socialistes de Mallorca on Francina Arnmengol, secretària general del PSIB-PSOE, i Silvia Cano , secretària general dels Socialistes de Mallorca, han defensat les alternatives que plantegen els socialistes front les "nefastes" polítiques dels governs del Partit Popular.

Francina Armengol ha criticat que amb el PP "tenim menys drets, més retallades, menys serveis públics, més aturats, una economia pitjor i menys esperances", pel que "els socialistes plantejam una alternativa sòlida per fer el que necessita la ciutadania i treballam per fer factible aquest canvi de govern al 2015".

Les dues dirigents socialistes han coincidit en afirmar que "ara més que mai hem de reivindicar els nostres principis ideològics d'igualtat d'oportunitats, justícia social i llibertat que ara està amenaçada pels governs del PP".

Silvia Cano ha senyalat que aprofitam aquest sopar per "refermar el nostre compromís en estar al costat de la gent que està patint i en treballar en defensa dels interessos dels treballadors i de l'Estat de Benestar".

La secretària general dels Socialistes de Mallorca ha desitjat, per l'any que començarà, que "desapareguin els tics autoritaris del PP com el que va demostrar ahir al Consell de Mallorca passant el rodillo i vulnerant drets constitucionals de l'oposició i de la ciutadania".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube