Imprimeix
PDF

Joventuts Socialistes i PSIB juguen un partit de futbol solidari per recollir aliments i joguines pels més necessitats

futbol solidari jsib vs psib desembre 2012Silvia Cano destaca el compromís dels socialistes amb la solidaritat i critica que "el PP està fent la vida impossible als joves".

 

 

Joventuts Socialistes de Mallorca ha organitzat, com ja es tradició, un partit de futbol solidari entre els membres de l'organització juvenil i militants del PSIB-PSOE que ha servit per recollir aliments i joguines que es destinaran als que més ho necessiten en aquests temps de crisi.

Tots els participants han contribuït duent aliments que es lliuraran a Creu Roja i joguines que es destinaran a l'ONG Solidaris de Montisión, dues entitats que treballen per la igualtat d'oportunitats.

El secretari general de Joventuts Socialistes de Mallorca, Antoni Bujosa, i la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, han assistit a l'acte on Cano ha reivindicat el compromís dels socialistes amb les accions solidàries que "ara són més necessàries que mai per defensar als col•lectius més perjudicats per les polítiques del Partit Popular".

Cano ha defensat la importància d'aquestes iniciatives dels joves i ha criticat que "el PP està fent la vida impossible als joves que es troben amb més precarietat per les mesures del Partit Popular" com "les retallades en educació, l'augment de les taxes universitàries, la reducció de beques, l'eliminació de la renda bàsica d'emancipació, a més de no impulsar cap pla d'ocupació juvenil o carregar-se el Consell de la Joventut de les Illes Balears".

Al partit Solidari també han assistit dirigents socialistes com Francesc Antich, senador per les Illes Balears, Pablo Martín, diputat socialista al Congrés, Jaume Garau, portaveu del Grup Socialista al Consell de Mallorca, i Miquel Ramon, secretari d'organització dels Socialistes de Mallorca, entre altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube