Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participarà a la cadena humana en contra de convertir Mallorca en el femer d'Europa

cartell cadena humana residus gener 2013Nombrosos dirigents socialistes assistiran a la jornada reivindicativa organitzada pel GOB en contra de la importació de residus que impulsa el PP.

El PSIB-PSOE participarà aquest dissabte a les 11:00h a la cadena humana davant el Port de Palma que organitza el GOB en contra de convertir Mallorca en el femer d'Europa important residus d'altres indrets.

Entre els dirigents socialistes que han confirmat la seva assistència hi ha Bel Oliver, secretària d'organització del PSIB-PSOE, Silvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, Aina Calvo, secretària general dels Socialistes de Palma, els diputats socialistes al Parlament de les Illes Balears Vicenç Thomàs, Cosme Bonet, Jaume Carbonero i Conxa Obrador, i els consellers socialistes del Consell de Mallorca Jaume Garau, Antoni Alemany, Mercedes Garrido, Maria Lluïsa Dubon, Francesc Dalmau, Rosario Sànchez i Melchora Gómez.

A més, també hi assistiran molts de militants i simpatitzants del Partit Socialista de les Illes Balears que volen mostrar el seu suport a aquesta protesta ciutadana en contra de la iniciativa del PP de cremar a Mallorca fems de fora.

Els Socialistes han manifestat en diverses ocasions el seu rebuig a la importació de fems defensant mocions a diferents institucions i denunciant públicament el nyap que està fent el Partit Popular per autoritzar la incineració de residus importats d'altres indrets.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube