Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE participarà al mosaic humà per salvar Sa Ràpita

logosarapitaEls Socialistes donaran suport a l'acte organitzar per la Plataforma Salvem Sa Ràpita per tal de protegir un entorn que el PP està obstinat en destruir deixant construir un macrohotel.

Dirigents del PSIB-PSOE han confirmat avui que assistiran al mosaic humà previst pel proper diumenge a les 18:00 hores amb el que reivindicar la protecció de l'entorn de Sa Ràpita.

A més de Mercedes Garrido, secretària de Medi Ambient i Ordenació del Territori del PSIB-PSOE, i les diputades socialistes del Parlament de les Illes Balears Conxa Obrador i Lourdes Aguiló, els socialistes també han convidat a tota la militància a participar a aquesta jornada reivindicativa contra les ànsies depredadores del territori dels governs del Partit Popular.

D'aquesta manera, els Socialistes donaran suport a l'acte que organitza la Plataforma Salvem Sa Ràpita per tal de protegir l'entorn de Sa Ràpita i es Trenc que els governs del PP estan obstinats a destruir permetent la construcció d'un macrohotel.

Els Socialistes han animat a la societat a participar al mosaic humà per tal de dir, una vegada més, al PP que no volem que es continuï destruint el nostre territori i que és molt millor per a tots apostar per a la protecció d'aquest entorn singular.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube