Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna el nou cas de violència de gènere a Palma

logo okEl PSIB-PSOE condemna el nou cas de violència de gènere enregistrat a Palma on una jove de 29 anys fou agredida presumptament per la seva exparella provocant el seu ingrés a l'hospital en estat molt greu.

Silvia Cano, secretària general dels Socialistes de Mallorca, ha lamentat que "continuem patint aquesta xacra" i ha animat a "lluitar tots junts contra la violència de gènere conscienciant a les dones de la importància de denunciar la primera agressió", a més de "potenciar els programes d'educació a les escoles i als instituts que fomentin els valors del respecte i la igualtat entre homes i dones perquè el sexisme no es reprodueixi socialment".

Ja en diverses ocasions durant aquest 2013, els i les socialistes han reivindicat les necessàries polítiques d'ajuda i de lluita en favor de la igualtat entre homes i dones i han demanat al Govern i al Consell de Mallorca que no retalli en polítiques d'igualtat i que no estalviï en matèria de lluita contra la violència de gènere perquè costa vides cada any.

El PSIB-PSOE ha desitjat una ràpida recuperació a la jove víctima i espera que aviat pugui recuperar la normalitat en la seva vida diària.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube