Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: “el compromís del PSIB-PSOE a Europa és aturar les prospeccions petrolíferes”

Sectorial Medi Ambient 28-04-14El candidat del PSIB-PSOE a les Eleccions Europees, Pere Joan Pons, ha participat avui en la reunió sectorial de Medi Ambient entre els Socialistes de Mallorca i diferents entitats del sector mediambiental.

Pere Joan Pons ha explicat que "demanarem un compromís polític des d'Europa de rebuig frontal a les prospeccions petrolíferes al Mediterrani". La tasca a Europa dels i les socialistes passarà per frenar aquesta aberració ecològica que està tramitant el Govern amb el ministre Arias Cañete al capdavant i que "podrien perjudicar seriosament els sectors pesquers i turístics i a l'entorn natural de les Balears".

En aquest sentit, Pons ha denunciat "l'oportunisme" del PP per posar-se rere les pancartes a les manifestacions en contra de les prospeccions i després no reafirmar la seva oposició davant el ministre que ha de fer l'impacte mediambiental. "Aquest cap de setmana ni Bauzá ni Rosa Estaràs han manifestat el seu compromís d'aturar les prospeccions davant el ministre que les ha d'autoritzar, Miguel Arias Cañete", explica Pons. D'aquesta manera, el candidat socialista assegura que "no sabem si hi estan a favor o en contra".

A més a més, el candidat socialista al Parlament Europeu ha insistit en què "tota la feina que ha fet el PP per aturar les prospeccions és votar al Congrés dels Diputats a favor que es facin". De fet, el PSIB-PSOE ha impulsat distintes iniciatives per aconseguir que s'aturin les prospeccions a les costes de Balears i en la sessió plenària de la setmana que ve del Senat, Francesc Antich defensarà una moció per instar al Govern a paralitzar les prospeccions i a modificar la Llei d'Hidrocarburs.

Finalment, Pere Joan Pons ha defensat que "votar a la dreta el 25 de maig és votar en contra de la protecció del nostre entorn i així ha quedat de manifest amb la indefinició del PP en aquest tema".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube