Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE mostra la seva satisfacció per les sentències del TSJB que avalen el model territorial plantejat la passada legislatura

Cano i MateuEl PSIB-PSOE ha mostrat avui la seva satisfacció per les dues sentències del TSJB que avalen el model territorial impulsat pels socialistes la passada legislatura en el Consell de Mallorca.

En concret, el Tribunal ha desestimat els recursos presentats en relació a l'Àmbit d'Intervenció Paisatgística AIP-I, Entorn del Monestir de la Real, figura creada la passada legislatura per protegir determinats paisatges en el marc del nou Pla Territorial de Mallorca.

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, ha assegurat que "el jutge ha avalat un model de protecció de territori que apostava per mantenir l'entorn del Monestir del Secar de la Real i d'altres indrets emblemàtics". En aquest sentit, Cano ha defensat el model socialista en contraposició a l'aposta del "retorn a la construcció massiva i de l'amnistia urbanística que impulsen Maria Salom i el PP".

Per part seva, el secretari de Medi Ambient i Territori dels Socialistes de Mallorca, Jaume Mateu, assegura que "l'Àmbit d'Intervenció Paisatgística AIP-I es va dissenyar específicament per preservar el paisatge de l'entorn del Monestir de la Real". Aquesta AIP a més estava inclosa com una actuació prioritària dins l'Estratègia de Paisatge del Consell de Mallorca i avalada a nivell internacional.

A més a més, Jaume Mateu explica que comptava amb l'acord de l'Ajuntament de Palma i dels veïns i comunitat de La Real, "amb els quals es va assignar un conveni per fer un seguiment de l'execució d'aquesta AIP, un projecte ara aturat".

D'aquesta manera, segons Mateu, "el TSJB confirma l'aposta feta pels socialistes de preservar espais emblemàtics a l'hora d'establir un nou model territorial a Mallorca".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube