Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons proposa tornar cap a un model d’Europa social que tengui com a prioritat la lluita contra les desigualtats, la pobresa i la creació d’ocupació

Europees AlcudiaMés de 300 persones han participat a un dinar a Alcúdia amb el candidat a les eleccions europees per intercanviar propostes i alternatives per Europa.

El candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha proposat avui tornar cap a un model d'Europa social, que tengui com a prioritat la lluita contra les desigualtats socials, la pobresa creixent i la creació d'ocupació. Pons ha explicat la seva proposta en un dinar amb militants i simpatitzants socialistes acompanyat de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano i el portaveu dels Socialistes d'Alcúdia, Pere Malondra, entre molts altres càrrecs i companys socialistes.

Pere Joan Pons ha explicat que "la dreta ens ha fet pols i així ens ho fa saber la gent pel carrer". El socialista ha insistit en que el PP està aplicant reformes totalment ideològiques i que van en contra de l'interès general i les necessitats de les persones. "Per això hem de canviar Europa i donar la cara perquè la gent del carrer està esperant l'alternativa socialista".

En aquest sentit, Pons ha defensat que el seu objectiu serà que Europa tengui com a prioritat les polítiques socials, l'eliminació de la creixent pobresa i la creació de llocs de feina i oportunitats, en especial pels joves i majors de 45 anys.

Finalment, Pere Joan Pons ha dit que "si guanyam les europees donarem una lliçó al PP per mostrar que no acceptam les retallades i a més, serà una passa més per aconseguir tenir la primera presidenta de les Illes Balears", en referència a Francina Armengol.

Per part seva, la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha explicat davant les 300 persones reunides a Alcúdia que "tenim la mateixa dreta de sempre amb els mateixos interessos de sempre, i aquí estam els socialistes per canviar les coses i tornar a una Europa de les persones".

Armengol ha defensat la importància d'aquestes eleccions europees perquè "la dreta ha acabat amb l'educació i sanitat pública i ha imposat que els empresaris facin el que vulguin amb els treballadors". Per això, segons la socialista, hem de canviar la manera de fer les coses primer a Europa, i després a Balears, Mallorca i Alcúdia.

"No hi ha recuperació amb 6 milions d'aturats"

La secretària general dels Socialistes de Mallorca, Silvia Cano, ha criticat que "Bauzá, Salom i Rajoy no poden parlar de cap tipus de recuperació quan tenim 6 milions d'aturats". Cano ha animat a "participar el 25 de maig per aconseguir l'Europa que havíem somiat i que ens han llevat".

Durant el dinar celebrat a Alcúdia, el portaveu socialista a l'Ajuntament del Municipi, Pere Malondra, també ha aprofitat l'ocasió per criticar la política de l'equip de govern municipal i ha destacat que "durant 3 anys l'Ajuntament ha acumulat 27M€ de superàvit i mentrestant ens ha apujat l'IBI cada any i no ha invertit en les persones". Malondra ha qualificat aquesta situació de "legislatura perduda".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube