Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons presenta 3 propostes per crear ocupació des d'Europa “perquè no acceptam tenir un atur del 20% el 2017 com preveu el PP”

PJ amb activistesPons: "Contra el conformisme i les males previsions del PP: propostes".

El candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu, Pere Joan Pons, ha presentat avui les propostes per crear ocupació que defensarà a Europa si és elegit europarlamentari. Ho ha fet durant un "Cafè per Europa" amb més de 30 activistes socialistes per Europa.

En primer lloc, Pons ha defensat la creació d'un Pla Marshall d'inversions "en el que l'1% del PIB es dediqui durant els pròxims anys a fer inversions amb nous objectius socials". El candidat socialista ha insistit en que "no ens podem permetre les previsions que ha presentat el PP la setmana passada a Brussel·les".

Per combatre la brutal taxa d'atur juvenil, el candidat del PSIB-PSOE defensarà multiplicar per tres el pla de garanties juvenils. "Passaríem de 6 mil milions a 21 mil milions d'euros en inversions per crear llocs de feina pels i les joves d'Europa i de Balears".

Finalment, Pere Joan Pons apostarà per demanar més inversions al Banc Europeu d'Inversions i recapitalitzar deu mil milions d'euros per petites empreses, pimes i autònoms. "Són 3 propostes en positiu per canviar les brutals polítiques aplicades pel PP a Espanya i per la dreta europea", explica Pons.

En aquest sentit, el candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees critica que "no acceptam tenir un 20% d'atur el 2017, i contra això i el conformisme del PP, presentam alternatives".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube