Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons defensa impulsar un pla contra la pobresa des d'Europa perquè “la millora de l'economia vagi acompanyada de millores per les persones”

PJ Tercer SectorEl candidat del PSIB-PSOE a les eleccions europees, Pere Joan Pons, ha defensat avui la creació des d'Europa d'un pla contra la pobresa per actuar contra les desigualtats creixents i la falta de recursos de milers de famílies.

Pons ha defensat impulsar aquesta iniciativa "perquè la millora de l'economia vagi acompanyada de millores per les persones i que aquestes no quedin fora de la recuperació".

En aquest sentit, Pons ha insistit en que "una part dels recursos que es destinen als bancs s'ha de destinar a recolzar els bancs d'aliments i a augmentar els pressuposts pel fons europeu d'ajuda als més necessitats". El candidat socialista ha fet aquesta proposta davant la Junta Rectora del Tercer Sector, on ha pogut conèixer de primera mà les necessitats i demandes que té aquest col·lectiu i com se'ls pot ajudar des del Parlament Europeu.

A més a més, Pere Joan Pons ha defensat el retorn a una Europa basada en una economia social on s'atenguin les demandes del tercer sector i hi hagi un pacte global per la pobresa. "El 25 de maig triam entre seguir amb les retallades i amb l'ofegament a les famílies, o canviar de direcció cap a una Europa que tengui per prioritat les necessitats dels que pitjor ho estan passant amb la crisi econòmica", ha exposat el candidat del PSIB-PSOE.

Finalment, Pons ha argumentat que "no podem permetre que aquesta crisi es segueixi cobrant víctimes i s'aprofiti per augmentar les desigualtats". Per això, el candidat del PSIB-PSOE al Parlament Europeu ha defensat que impulsarà com a prioritat, les persones. De fet, la trobada amb el tercer sector d'avui ha estat la primera ocasió en la que han coincidit com a candidats Pere Joan Pons i Rosa Estaràs.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube